torstaina, joulukuuta 14, 2006

Se leffoista tuttu...

Tai no ei aivan mutta samoilla sanoilla, elikkä minut on haastettu.
Ja tämä tarkoittaa sitä että minun pitää lainata vähintään 3 blogia, joita seuraan, yhdellä lauseella sekä lainaus siitä blogista joka minut haastoi. Tämän jälkeen lähetän haaseen kaikille joita olen lainannut, ja he jatkavat...
Tulipas sekava selostus mutta tässä ois nyt mun versio

Mikä siinä on, että pitää liimautua selkään kiinni vaikka aikusen ihmisen luulis ymmärtävän, ettei se jono siitä liiku yhtään nopeemmin vaikka sen miten liiskaa lyhyemmäksi.
Olen hyvin tyytyväinen ja ylpeä itsestäni, että sain otettua itseäni sen verran niskasta kiinni, että aloin harrastaa tuota nettideittailua kunnolla.Siinä voi sitten polvet suussa, naapurin kyynärpää silmäkulmassa ja muovitarjottimen sisältö pöydällä uhkaavasti keikkuen kiitellä että on se kuitenkin halpaa tämä.Tulisi edes Seiska ja toisi valmiin kinkkurullan ja konvehtirasian, sekä lapsille numeroa liian isot collegepaidat ja tekisi haastattelun jonka kuvissa koko perhe on hymyssä suin.

Eli lainatut järjestyksessä , Sebastyne ,Tiger80, Lilith, allyalias
Jokaiselta on siis yksi lause

Ja sitten vaan ne haasteet...

3 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Hyvä tarinahan se siitä tuli. Varsinkin tuossa viimeisessä lauseessa oli "sitä jotain" (lue. paskaa)

15 joulukuuta, 2006 15:10  
Blogger Lilith said...

Haasteeseen vastattu. Tuo Sebastynen (ja allekirjoittaneen) blogi on muuten ollut pitkään pausella, lie ikuisella. Mutta ehkä haaste tavoittaa silti hänetkii.

15 joulukuuta, 2006 22:35  
Blogger Allyalias said...

Hyvää joulua :)

23 joulukuuta, 2006 18:13  

Lähetä kommentti

<< Home