perjantaina, marraskuuta 10, 2006

Tää on niin tätä...

Aattelin lukea sähköpostia... No enpä lue ku ei tietokone halua aukasta niitä. Ei mitään virhettä tai ilmoitusta mistään häiriöstä, ei vaan aukia! Kauheen kiva. Jospa ne vielä joskus sais auki.
Eipä silti, että siellä mitään tähellistä luettavaa olis. Yritin tuossa muka tommosen treffi palvelun kautta löytää seuraa. Eipä oikein toimi. Parille tytölle oon ite kirjottanu, mutta eivät ole vastanneet. Sitten tuli yhdeltä naiselta vastaus, että sulonen oot ja vaikka mitä. Vastasin hänelle, mutta mussa oli yksi vika hänen mielestään. Mulla on lapsi. Sain silti "luvan" tutustua tähän ko. henkilöön. Kirjoitin hänelle yhden viestin.... Ei vastausta. Eli mitä tämä opetti. Ei kannata yrittää koskapa se näyttäs menevän munilleen viimestään siinä vaiheessa kun erehdyn aukasemaan suuni!
No joo, ehkä tuo oli pikkasen rankasti yleistetty, mutta kaikki merkit viittaavat siihen. Tai sitten en osaa nähdä muita merkkejä. Että kyllä ne kaikki lopunajan merkit löytyy kun tarpeeksi tarkkaan kattelee.
Tää blogi homma saattas toimia aika hyvin jos sais suoraan tuolta aivoista tuon tarinan tulemmaan ja just sillon kun seon siellä, mutta ei ne helevetin hienoilta tuntuneen jutun aiheet kuitenkaan tänne päädy, ne häviää jonnekkin matkalla. Ja sitä paitsi tää koko blogi hommahan ristiin naulittiin pressikubi ohjelmassa "viisaiden" ihmisten toimesta, että turhaa höttöä kaikki tyynni! Ei todellista sisältöä! Ja sehän tämmösen foorumin tarkotus varmaan oli, että kirjallisuuden noobelia vaan blogeista jakoon ja het! Kylläpäkyllä!