torstaina, syyskuuta 28, 2006

Kallista on

Siis tämä nyky ihmisen elämä, meinaan. Isellä kävi tossa alkuviikosta sellane episodi että luulin omistavani tomivat videot... No siihen tuli opeast muutos, kun yksi konkka päätti maallisen vaelluksensa videoitteni sisällä näin lopettaen myös videoittenn toiminnan.
Sitten miettimään, kun tv-addikti olen, että mitenkäs ne nyt saahaan nuo ohjelmat nauhotettua kun olen poissa kotoa. Eipä siinä sitten kun marssia kauppaan ja ostaa tallentava digiboksi. Jumalauta että oli kallis, mutta niin kätevä! Ajasta suoraan listalta, jossa lyhyt kuvaus ohjelmista, ja vaikka 2 ohjelmaa samaan aikaan, ja katso vaikka kolmatta! Että heihei vapaa-aika, mulla tulee ikävä sua!

Näiden kaikkien teknisten vimpaimien keskellä olen tosin viimeaikoina miettinyt että kuinkahan monta hehtaaria/neliökilometriä mahtaa olla oma egologinen jalanjälki... Vaikka kuinka lajittelis roskat ja ajelis pyörällä niin silti kaikki nämä vitkuttimet jota on nurkat väärällään! Että jos omistaa 4 PC-tetokonetta, parit pelikonsolit,ja siihen vielä ne normaalit,tv,videot(huollossa tosin)... Sitä tavaraa on aivan tolokuttomasti! No niikuin sanoin ei oo vapaa-ajan ongelmi, vaikka olisi pakotettu pysyttelemään kotosalla. Eipä noita katsomattomia leffojakaan oo varmaan ku joku 20 kpl....Ja sarjoja ja vaikka mitä, ja netistä työntää kokoajan lisää! No mitäs tilasin. Ku vois vielä lopettaa ton nukkumisen niin sitten saattas aika riittää.