perjantaina, joulukuuta 01, 2006

En ilosta itke.En surusta itke(Juicea muistaen)

Juicen poismenostahan on kyllä jo viikko mutta nyt oli itsellä rääpyä kirjottaa aiheesta tänne.
Itse kuulin herra Leskisen poismenosta äidiltäni, joka soitti asiasta pariinkin otteeseen. Eniten tässä tilanteessa ihmetytti se että äiti oli minun nuoruudessani, kun kuuntelin ko. artistin levyjä aika ahkeraan, sanonut muutamista biiseistä että ne ovat kuuneltavaksi sopimattomia. Siihen käsitykseen aiheesta jäin että ne olivat äidistäni rivoja, räävittömiä eli todella turmiollista kuultavaa teini-ikäiselle pojalle. Ja hassutus tilanteessa oli se,että viimeisellä kerralla kun äitini lauantaina minulle J.Leskisen merkeissä soitteli, hän parahti kesken lauseen itkuun... Jotenkin se järkytyksen määrä ei mielestäni sopinut tilanteeseen. Vaikka itse pidänkin aikalailla Leskisen hengentuotteista, en nyt sentään itkua alkanut vääntämään vaikka hän onkin poissa. Toki tuli haikea/paha mieli aiheesta mutta olihan tuo jo ilman erityisiä oraakkelin lahjojakin aika odotettavissa oleva loppu hänelle.
Rauha loistavalle lyyrikon sielulle. Ja kiitos kauniista ja hyvistä lauluista/runoista/yms. hengentuotoksista.
Ja aihetta sivuten...
Olen kiinostuneena seurannut pelin nimeltä "Kevin Bacon" kehitystä. Ideana pelissä on linkittää kuka tahansa hollywood näyttelijä Keviniin alle 5 linkinllä. Ja toimii aina. Tosin erään teorian mukaan kuka tahansa voidaan linkittää keneen tahansa alle 5 linkillä. Tosin tämä ei ilmeisesti koske muutamia eristyneitä heimoja joillain trooppisilla saarilla, mutta muita kyllä.
No itse mietin sitten että mikähän olisi oma yhteyteni esim. Juice Leskiseen... Ja heti löyty! Nykyinen työkaverini on ollut portsarina useampaan otteeseen ravitsemusliikkeessa joskus 70 luvulla kun Juice on yrittänyt ko. baariin. Ja muutaman kerran ilmeisesti hän oli joutunut taitelijan poistamaankin anniskelu ravintolan tilosta, koskapa humala tila oli sitä vaatinut... Eipä hän itseään itsekkään lasiin sylkiäksi tituleerannut...

1 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Äidit...

03 joulukuuta, 2006 00:16  

Lähetä kommentti

<< Home