torstaina, toukokuuta 31, 2007

Vielä viikko

Vielä kun huomisen ja ens viikon jaksas nii sitte alakaa KESÄLOMA!!!!!! Tai no jos haluaa hiuksia halkoa niin talviloma, ja heti perään kesäloma. Mutta silti viis viikkoo pois töistä. Kylläpä muuten haittaa aivan hirveesti.
Toivottavasi sais jotain aikaSEKSI lomalla. No ainakin sillon luulis jotain tavallisuudesta poikkeavaa saavansa tehtyä ku lähtee ulkomaille. Pitää vähän vakoilla etukäteen että mitä siellä on mahollista tehä. Ainakin tuota evästarjontaa oli vähän laajempi alaisesti tarjolla kuin Oulussa. Eniten itellä ihmetytti puolalainen keittiö. Siis onko se jotenkin erikoista? Ja jos on niin mikä niiten erikoisuus on? Ei ainakaan itellä tuu heti mieleen että minkälaista mättöä on luvassa jos joku aikoo puolalaista ruokaa vääntää. Ainu mitä tulee mieleen on jokinlainen makkara... Siis semmonen kärkkärin kokonen, luonnonsuoleen tehty...
Saapa sitten nähä pitääkö sananlasku paikkansa tänäkin vuonna. Eli jos ei heilaa helluntaina niin ei koko kesänä... Ja ihan saa ittiä syyttää että itekseen on. Jospa sitä sais kuitenkin(jotain aikaseksi naisrintamallakin) kesän aikana.