tiistaina, toukokuuta 15, 2007

On se niin ihanaa!

Sitä ku ihminen yrittää suunitella vaikka rahatalouttaan jotenkin, niin eikö saakeli soikoon joku muukin, jota et luultavasi ole ikinä nähnyt, pääse vaikuttamaan sun menoihin.
Eli voit yritää suunitella mutta mutkia tulee matkaan, ennemmin tai myöhemmin.
Halusin siis tuolla sekavalla tilityksellä ilmaista sen että minulta varastettiin pyörä perjantaina tai lauantaina. Ja näin joku pallinaama sai aiheutettua ylimääräisen 400 euron menoerän mulle. Aivan saatanan kiva!
Ja varmaan se tahvo luulee, että ei tästä mitää poliisi juttua tuu. Mietippä uuelleen! Ilmoitin sen pyörän varastetuksi ja vaadin rangaistusta! Ihan niiku se ikinä jäis kiinni...
Pitänee sitten käyä katteleen polliisi laitoksella pyöriä, ku ne järjestää sellasen näytön joka torstai, mistä saa kadonnutta/varastettua pyöräänsä ettiä.
No jos jotain positiivista haluaa kaivaa nii, oonki arponu tota pyörän ostoa jo 2-3 vuotta... Että nyt sitte piti ostaa ku oli pakko, kun ainoan kulkuneuvon kelvoton retku kähvelsi!

1 Comments:

Blogger Allyalias said...

Ehkäpä tuo pyörävarkaus osoittautuukin uuden, kauniin ystävyyden aluksi (tämän uuden pyökin kanssa). Vala se aina yöksi betoniin...

16 toukokuuta, 2007 12:31  

Lähetä kommentti

<< Home