torstaina, kesäkuuta 14, 2007

Salaliittoa! Kaikki tyynni!

Kyllä tuli taas semmonen olo että joku kyttää nettiä. Yritin kehua Applen nettiselainta mikrosoftin Mesessä. Se kaatu kolmesti eikä välittäny viestiä. Tuli jotensakkin mieleen että miten se nyt tolleensa. No ei silti kyllä muakin pelottas, mikrosoftina, on niin paljon nopeempi ohjelma. Tosin pikku bugeja vielä ku se on eka beetta versio. Mutta se nopeus on kilpailioihin verrattuna jotain ihan muuta.
Tänään pitäs sitten saaha "traktori" käyntiin niin päästäs huomenna lähteen Piikkiötä kohden, kauden avajaiskilpailuun. Ei muuten hirvittäs mutta vehe ei oo kertaakaan koneremontin jälkeen käyny. Ja ylihuomenna muka kilpailla pitäs... Saa nähä miten käy.
Ja nyt pitäs oikeesti saaha tuohon sosiaaliseen elämään muutosta. On jo ihan tarpeeksi nähny tätä selibaattia. Mutta kait sitä ei vaan osaa millään tasolla, koskapa se ei onnistu oikeessa elämässä, eikä netin treffi palstoilla. Vissiin sitä on vaan niin mökkiytynyt. Tosin empä ikinä oo mikään kasanoova ollu... Ois se vaan kiva saaha vähän läheisyyttä, muiltakin kun iteltään.