perjantaina, syyskuuta 07, 2007

Vastoin kaikkia odotuksia.

No nyt sitä sitte pitäs mennä sinne telkkariin. Poistaa itseltään anonyymiyden tuoma suoja. Jännähän tuo on päästä valtakunnan televisio lähetykseen. Kieltämättä nyt kyllä hirvittää aikasta tavalla, että miten äijän käy. Ettei päästättele aivan läpiä päähänsä. Tosin se plussa siinä on ettei se oo suora lähetys. Saavat ainakin pahimmat sammakot siivottua. Nyt vaan pitää rueta miettimään että miten Helsinkiin. Juna vai lentskari? Junan maksavat kokonaan. Ja yöpymisen meinasivat kustantaa. Tietysti jos sillä lentolaitteella menee niin eipä sitä sitte yöksi tarvi jäähä. Pitää vaan tehä kaks matkaa. Toisella kertaa insertti kuvaukset ja sitte se studio sessio.

Enskuun alussa ois sitte meininki lähtä lappiin roskaa kattomaan. Ja vissiin vähän patikoidaankin. Varmaan tulee ihan kiva reissu. Toivottavasi ei vaan kauheesti sada. No jos sataa nii niillä mennään.

On se kyllä ku on muka yksinäinen niin silti tuntuu että ei ehi mihinkään. Mitenhän se sitte jos sattuu jonkun kumppanin löytämään. Ei jää aikaa senkään vertaa. Parempi se niin että on tekemistä, nii eipähän tylsisty.

Tänään sitte töitten jälkeen parille kaljalle. Toki eka kotia ja pikasuihku ynnä nopea ruokailu. Ehkä naaman ajelu. Mutta ihan pari olutta vois ottaa(PERSEET!) ihan pari(PERSEET!) tai ainakaan tarkotus ei oo ku pari...