sunnuntaina, elokuuta 26, 2007

Kysytty on...

Tässä ku on ällistelly tätä meininkiä itekseen aika pitkän tovin, tai siis sikäli itekseen että kukaan aikuinen ei aktiivisti osallistu arkeeni, tai jos osallistuu niin ,se on platonista, syystä tai toisesta. No kun tämä oma kuoreen vetäytyminen on jo niin hyvän matkaa edennyt ja itestä tuntuu ettei pääse irti kierteestä päätin tehdä jotain ja ilmotin itseni sellaseen telkkari ohjelmaan. Tosin nyt kun on jutellu sekä toimittajan että tuottajan kanssa alkaa tuntua siltä, että molemmat vaan siirtävät vastuun toiselle, tyyliin"....lopullisen päätöksen asiasta tekee se toinen, en minä..." Jos ei niin ei sitte, ihmetyttää vaan miksi molemmat alleviivasivat sitä etteivät tee päätöstä siitä ketä ohjelmaan tulee. Ihmetytti pikkasen.
Tosin olisihan sitä voinut jo muuttaa tätä meininkiä aikalaillakin, mutta jotenkin tuo pikkurikollisuutta ja kokopäiväistä viinanläträystä ihannoivan kaverini meininki ei kiinnosta, tai ei kovin paljon huvita lähtä hänen seikkailuihin mukaan. Minusta ei oo ikinä ollu mitään siistiä siinä että tappaa jonkun... Puistattaa!
Töihinkin saatiin sitte uutta väriä. Tuotannon puolelle, jossa itsekkin työskentelen tuli uusi työntekijä , ja vielä nainen. Mukavan olonen ja osaava/oppiva ihiminen.
Juuri sain tuossa poistettua turhat paineet tililtä. Pistin n.1500 eestä maksuja meneen. Ja jos tili tuli niin kyllä se melkein heti meniki... Pitää yrittää säästää taas ens kesäksi vähän, jos kävis taas ulkomailla. Oli sen verran mukava reissu. Varsinkin ku ei tarvinnu päissään pörrätä koko aikaa. Itse asiassa join koko matkan aikana 3 tai 4 olutta. Ja hyvä niin. Eipähän ollu krapula.

2 Comments:

Blogger Lilith said...

Arki on kummaa, ja pääsääntöisesti omaa.
Silloin kun arjessa on joku toinenkin niin siinä tuntuu olevan jotain järkeä vaikka se olisi sitä samaa.
No man is an island, mutta miksi ei? Entä jos haluaa olla saari?

27 elokuuta, 2007 18:37  
Blogger pastillinjauhaja said...

Eihän siinä jos saareksi tahtoo. Nii sitte on vaan. Mutta ei se sillä lautallakaan oo kivaa joka viipottaa mantereen ja saaren väliä vaikka tärkeää hommaa tekeekin.

28 elokuuta, 2007 09:24  

Lähetä kommentti

<< Home