maanantaina, heinäkuuta 30, 2007

On vielä kesä...

...mutta kohta on syksy. Niinkuin idolini A.W Yrjänä sattuvasti sanoo kappaleessaan Elokuun kruunu. Kesä on kyllä hujahtanu siivillä jälleen kerran. Tosin niinhän sitä sanotaan että suomen kesä on lyhyt mutta vähäluminen. Tuota voi muuten yrittää kääntää englanniksi, ei oo ihan niin helppoa ku äkkiseltään luulis.
Hoksasin justiinsa että eipä oo tullu käytyä kylillä eli juopottelemassa ku kerran tänä kesänä. Ja seki keskellä mettää enimmäkseen. Vissiin oli ollu hauska reissu ku heräsin munasillaan oman olohuoneen lattialta äksänä. En tosin muista miten siihen päädyin mutta kaikki tavarat oli tallessa, että ei sitä aivan hokara vissiin oo. Ois se tosin ollu hauskempaa ku ois joku tarttunu käsipuoleen kyliltä mutta eipä siinä kunnossa olevan mukaan varmaan kukaan lähe. Ois se toisaalta kiva testata vaikka semmosia treffejä mistä ne puhuu. Siitä alkaa itellä olla niin kauan ettei muista mitä niillä tapahtuu.
Perjantaina loppui sitten pitkä odotus, niin minulta kuin muiltakin Simpsoni faneilta. Elikkä pitkään puhuttu ja huhuttu simpsonit elokuva sai ensi-iltansa. Ja se joka nyt kysyy että kumman kävit kattomassa, Englannin-kielisen vai suomeksi dubatun, voi mennä itteensä. Joka tapauksessa hyvä oli, melkein pitää käyä kattoon uuestaan leffassa, ja istua nyt ne lopputekstit loppuun. Parasta oli ehkä teettämäni paidat jotka oli yhteensä 5 henkilöllä kuudesta(eli meidän seurueessa oli 6 henkilöä), päällä elokuvassa. Käänsi hieman katseita. Tosin etupuolen kuva ois pitäny vaihtaa oikeaan, kun se nyt on "feikki" röntgen kuva Homerista.
Mutta nyt sänky kutsuu, jälleen...

6 Comments:

Anonymous Anonyymi said...

Finnish summer is short but less-snowy. :)

30 heinäkuuta, 2007 15:52  
Blogger pastillinjauhaja said...

I thought that... Finnish summer is shot but luckily enough the snow isn´t so dense at the time.

30 heinäkuuta, 2007 20:03  
Blogger Lilith said...

It's short, but at least it doesn't snow too much.

15 elokuuta, 2007 16:53  
Anonymous Anonyymi said...

No, tereve! Olit sitten jättänyt paari-illan päätteeksi viestinkin plokiini ; ) Ei paljo ole tullut luettua plokeja, kun minäkin riepu jouvuin työhön.. Oliko kivaa Mansessa?

22 elokuuta, 2007 20:57  
Blogger pastillinjauhaja said...

Manussa oli kivaa vaikkakin sateista. Mutta ei se haitannu ku siihen vähän oli varustauduttu. Vähän pelotti käyä kattoon mitä mää sun blogiin olin pistäny, ku ei aivan sanatarkkaa muotoa muistanu. No ei paha... Kai?

23 elokuuta, 2007 21:17  
Anonymous Anonyymi said...

Äh, kunhan kiusasin. Ei ollut paha : )

28 elokuuta, 2007 14:32  

Lähetä kommentti

<< Home